Groepslessen

Wij bieden het allemaal

Bootcamp Oldebroek is niet meer weg te denken uit Oldebroek en omgeving. Ons doel is om het sporten op een leuke en afwisselende manier aan te bieden! Het animo om buiten te sporten stijgt nog steeds, ook in de winterperiode!

We beschikken sinds september 2018 over een geweldige eigen en vooral unieke accommodatie, waar we ontzettend veel mogelijkheden hebben om verschillende type trainingen aan te bieden. Je kan dus heerlijk afwisselen tussen je workouts. Natuurlijk bedenken we elke keer een nieuwe effectieve training voor jou, om de afwisseling en uitdaging erin te houden. Je hoeft dus nooit zelf meer je eigen ‘rondje’ te verzinnen of te doen. De trainers zullen je begeleiden tijdens de oefeningen en staan altijd open voor vragen.

We maken gebruik van ontzettend veel verschillende materialen. Daarbij kun je denken aan: kettlebells, halters, ballen, touwen, hamers, elastieken, maar ook je eigen lichaamsgewicht is perfect om in te zetten bij veel oefeningen.

Op onze accommodatie bieden we groepstrainingen en personal trainingen aan voor elk niveau. Maar we zijn erg flexibel en kunnen ook op locatie trainingen aanbieden, zoals bij bedrijven, verenigingen of scholen!

Daarnaast starten we een aantal keer peer jaar verschillende beginnersgroepen voor hardlopen, een 12 weken programma, maar je kunt bij ons ook terecht voor voedingsadvies/voedingsbegeleiding.

Al enthousiast? Vraag je gratis proeftraining aan!